LÅNGT INLÄGG ! (utseende)

Hej hinner blogga lite innan någon kommer hem och klagar över att jag inte läser på biologin..
Tänkte dra upp en liten sak som jag speciellt mycket tänkt på nu i tonåren lixom, när det handlar så jäkla mycket om utseendet och sådant. Har alltid sett ganska udda ut, förstås, ingen ser ju ut som jag men speciellt nu när jag blivit äldre har håret på mitt huvud ljusnat (okej har tonat och färgat det men det är nu nästan min naturliga färg iallafall) och mina ögonbryn har bara blivit mörkare! Lite ovanligt va?  Har mörkt bruna ögon, svarta ögonfransar och riktigt mörka ögonbryn lixom. Är inte speciellt brun i huden om någon blev och undra över det då.
Vid flera tillfällen har jag fått nog av det blonda och gjort en brownie men har alltid kommit tillbax till det ljusa iallafall :)  Nu är det så att folk ofta säger till varandra "ooh du liknar sååå den och den kändisen!!" så jag började undra om det finns någon som skulle likna mig av naturen? Har då inte hittat en enda en. Eller jo, en! Emma Watson men hon har färgat sitt hår blondt och har egentligen råttfärgat enligt henne.
Men såhär ser hon iallafall ut i blondt, ger en bild av hur jag kanske lite ser ut :) ? hehe.

Denna bild beskriver ganska bra tycker jag, luggen är i samma färg som mitt hår och ögonbrynen är på pricken samma färg som mina! Dock är ögonen ganska ljusa på denna, eller ögonfransarna och det lixom.

Här är också håret i samma nyans men fortfarande är ögonen & ögonbrynen rätt ljusa.
Har ofta fått höra kommentarer som "varför har du så blondt hår när du har så mörka ögon, skulle inte din naturliga färg passa bättre?", "hurdant är ditt naturliga hår?", "gud din blonda färg ser inte färgad ut alls! hur har du lyckats från så mörkt hår?!" osv osv.. lite tjatigt i längden tycker jag! Får lust att skrika DET HÄR ÄR FAN MITT NATURLIGA HÅR OCH MINA NATURLIGA J*VLA ÖGON !!!!!
Men nej, en fin dam gör inte så. Svarar alltid så snällt som möjligt (men ändå snabbt då jag inte orkar med samtals ämnet) att nej, det är allt naturligt.

Men har ju själv förstås börjat undra hur jag ser så udda ut lixom? Så stora skillnader..
Okej jag har utländsk släkt (men inte så nära!) och sedan har jag den som är ganska nordlig (släkten alltså) men oftast blir det ju ganska jämnt i utseendet och inte så stora skillnader? Ta typ Kenza, hon är ju halv-maroccan och halv svensk? Hon är ju en ganska brun svensk men ljus maroccan. Så blir det ju oftast ? Eller ? Har ni stött på liknande fall som jag ? Tell me! Och om ni kan länka bilder på andra som jag vore jag super glad! :)
Inte så att jag skäms över mitt utseende, NEJ! Har ett sunt självförtroende och kan t.o.m tänka "Gud vad söt jag är!" men ibland då man bara inte orkar kan det här störa mig så då vore liknande hjälpa :)
Tack så mycket om du läste! <3

ps. nej är inte nere just nu kom bara att tänka på det :P ! är faktiskt jätteglad just nu! :))


Hörlurar..

Hejssan!

Idag slutade skolan redan lite före ett för min del! How lovely, eftersom biologin går mycket mycket dåligt.
Därför blir det knappast mycket till bloggande idag ? Vi får se hur det går.
Men nu ska jag berätta vad som hände på vägen hem från skolan! Jag sitter i spårvagnen och lyssnar på min ipod (en nano, skulle gäääärna ha en touch men "de är så onödiga" tycker pappa och mamma..) jaja och sedan plötsligt känns musiken väldigt konstig och jag märker att bara ena hörluren fungerar!
Så nu när jag kom hem satte jag igång för att googla fram ett par nya, snygga och fungerande!
Hittade 4 olika alternativ, vilken tycker ni är snyggast?;)

Skullcandy Azym Catfight hette dessa, passar bra under t.ex moppehjälmen!:) men jag kör inte moppe snart mera då det blir kallt och snöigt..? hmm:S

Riot White 'n Pink, tycker de var rätt flickiga men ändå tuffa på samma gång :) Typ alla mina accessoarer är alltid rosa så därför passar de men skulle även vilja lägga lite ner på det rosa det känns lite.. tjatigt ?

Älskar dessa! Så roliga i sina tre färger ;) !

Jamaica style över dem? Känns lite mer för killar men gillar ändå! :)

Pinka eller ljusblåa? Älskar blått. De sista med Paul Frank på fins som rosa,mellanblå,svart-vita och svart-röda.

SÅ NU ÄR DET UPP TILL ALLA ER ! VILKA SKA JAG KÖPA? VILKA ÄR SNYGGAST?

xx, P.


Go'kvääll :)

Go'kvääll  :)
Hinner inte blogga mycket ikväll kom nyss hem och biologin skriker för fulla muggar här brevid mig.. fattar inget! -.- Well well idag har min dag varit helt bra, inget speciellt :) ! Mer bloggning 2morrow! Svarar även på alla kommentarer imogon!

Puss, pygmepuffen!

HUMOR!



:D

Gomorgon allesammans!

Gomorgon allesammans!

Sitter nu i skolans datasal pga att min kompis sa "jojo vi börjar halv 9 imorgon, jag lovar!" hmm.. u have to break that promise now för nej vi börjar halv tio. Så en lärare släppte in mig här och jag tänkte blogga lite då istället:)
Men vad har jag nu att berätta för er.. Här är det ensamt och tyst bortsett från regnet som piskar ute. Verkligen otroligt hemskt väder. Usch Usch. Skriver sent ikväll igen! Ha en bra dag allesammans! <3


Roligt youtube-klipp. Testa dig själv!

http://uk.youtube.com/watch?v=qDq24HbirJ8

HAHAH KOLLA!:D

Gillar roliga youtube klipp med bra humor, tipsa gärna om du vet någon ! ;)


Very me.

Bilder från lookbook.nu som är very me när det kommer till mode.
Ger er läsare en bättre bild av min stil kanske? Idk:)



Sienna Miller ^

Facebook chaten ploppar efter svar. See you later <3

Hehehheheheh

Heyy!

Nästan 3 timmar sedan senaste inlägget och på den tiden har jag läst i en hel timme (!!) biologi och sedan har jag övat och tränat i 1½ timme och duschat. Nu sitter jag med en sen lunch/tidig middag a la broiler-potatis blandning? vet inte egentligen vad och nan-bröd :)
Har kollat in lite olika bloggar och ska snart kolla runt på modesidor efter inspiration! Ska kanske på resa under höstlovet och då gäller det mycket shopping.. Har räknat att jag då kommer ha sparat ihop kring 2000-3000 kr :)
A men nu tänker jag fortsätta på att visa er roliga bilder/korta videos som jag hittade igår :D
Enjoy them with a laugh or at least a smile ;)

cool dog :D haha gillar dens pose!

Hahah hur jäkla dum får man vara? fast lite synd om båda.

thihi söt katt::)

HAHAH:D så jävla bra;D nog är obama ennu en tonårspojke ibland trots att han är president!

woops.

xx,pygmepuffen!


Hahah kan inte sluta skratta!:D

Gomorgon allesammans!:)

Fick alldeles just veta att jo, vi har biologi prov på onsdag!  What the fuuuck säger jag bara!
Hittade som tur mina böcker här hemma (tänk om de varit i skåpet..?:s) och har satt igång läsningen som går mycket trögt. Aja, har ännu hela dagen och två till så hinner nog ännu lära mig allt :)
Kollade lite runt på bloggar och jag hittade en jättekul ny blogg som jag tänker fortsätta läsa!
Sedan hoppas jag även att Stinalee snart skriver mer igen, men jag förstår verkligen att hon har fullt upp med babyn som nyss kommit!
Hittade några superroliga bilder man bara inte kan sluta skratta åt:'D


HAHAH:D sååå min humor!

Denna med, whats up med dens ögon:D?

dåligt fejkat eller ngt?:D

mer senare!:) nu-> BIOLOGI.


Hårstyle-tips


Stinalee och Kenza i en av mina favorit frisyrer! LOVE IT!
Väldigt somrig och söt, grekiska vibbar också från kenzas bild på något vis..:)

Men nu ska jag läsa två grejer och snart krypa till sängs, så trött!

Hörs imorgon, godnatt <3


Rolig lista!


Rolig lista, spara och anänd hur du vill!:)
Mycket bloggning idag, kul va?;)

Positiv förebild med kul saker hittas här!

Inte ofta men ibland kollar jag in Fokis blogg, ska verkligen fortsätta med det!
Om du inte har läst den kan jag berätta min åsikt om den, den är glad rolig positiv energisk och sprudlar lycka!
Verkligen ett mycke bättre föredöme för alla tjejer som läser svenska bloggar jämfört med alla som har en roll på sig (om de har det..?) :o vem vet. Any way, hittade två sjukt roliga bilder på hennes blogg som jag  bara måste visa upp för er:


Väska inspirerad av rubix-kub! Jag skulle älska att ha en sådan!


Vet inte om jag föredrar kylskåp enfärgade eller med coolt mönster på.. Detta var ändå helt fint men skulle kanske göra något simplare om jag själv designade :)


Svar På Kommentar

Helena om Tankar tankar:
Therese och malin är så himla sorligt!:( varför bloggar du så sällan?:/



SVAR PÅ KOMMENTARE OVAN ^. ;

jo nu på hösten (och på slutet av sommaren) har det hänt en hel del i mitt liv, upp och ner och ja massvis har hänt! Håller mig ju anonym på bloggen (dock är det 100% jag!) så då kan jag inte och vill heller inte skriva öppet varje dag om allt i mitt liv. Har en egen privat dagbok för det :P Bloggen är mest om mode,mig och kändisar som det märks! Åsikter och sådant jag vill dela med mig med er läsare lixom.
Och visst får jag ofta dåligt samvete över att jag försummar bloggen flera dagar (ibland veckor) i rad.. Men jag försöker hinna blogga åtminstone varje vardags-dag. Veckosluten flänger jag runt lite överallt och kommer inte i kontakt med en dator så då är bloggen på minus sidan som mest.. Fortsätt dock läsa och kommentera! Det gör ju att jag fortsätter!:)
Men jag kan lova er allihop att jag snart blir bättre,aktivare och intressantare! Snart! Håll ut!

Puss, Pygmepuffen
24 September, 20:59  

Om någon skulle...

...titta på mig såhär...

...skulle jag vara helt såld! Elijah Wood.

Gonatt!


Tankar tankar

4, nästan 5 dagar sedan senaste inlägget.. sorry!
Måste bara uppmärksamma Stinalee här i bloggen, hon har fått en liten dotter! GRATTIS!
Sedan så tänkte jag kort skriva om 2 mycket omtalade personer (speciellt i Sverige), kom att tänka på dem två när jag kollade in paows och dessies bloggar idag.
Therese Johansson Rojo och Malin "Tuffing" Karlsson. Två tjejer i ca.14-16 (hur gammal var therese?) med så mycket liv i sig och framför sig som dock båda fick snabba och tragiska slut. Kände ingen dera men har läst,sett filmer på dem etc. Väldigt olika liv och sätt dom lämnade oss på men båda fall hemska, tänk dessa två tjejer vem skulle ha kunnat tro att det skulle gå så? Och vem trodde att de skulle bli så omtalade, inte bara i Sverige utan annanstans i världen också! När jag kollar på filmer av dem förstår jag en sak. Livet är kort och man ska leva sitt liv som man vill ha det nu, inte tänka för mycket på igår och imorgon utan bara nu,nu och nu. I actually don't care as long as I enjoy my time right now lixom :) Säger bara Live Your Dream don't Dream your life! (även om det är mycket trevligt att ibland drömma bort sig så det är nog tillåtet..:)!)
Här är en låt som kanske för en del tar upp tankar på någon person som den verkligen älskar, och med all rätta.
Men just nu även om det finns flera andra jag skulle kunna tänka på när jag hör låten så tänker jag på mig själv!
Jag lever ju med mig 24/7 hela livet! Kommer aldrig slippa mig själv så varför inte leva för sin egna skull, som man vill och trivs? :) något att tänka på där!
nu måste jag sluta skriva annars kan det bli ett alldeles föööör långt inlägg !
Tack ifall du läste allt, kommentera gärna det värmer mitt hjärta.<3

puss, pygmepuffen.


Haydens hår

Hey, sorry för inget bloggande på 2-3 (?) dagar :( Så blir det oftast på veckoslut när man nästan inte alls är hemma..! Nu ska jag snart sova men innan dess..

... MÅSTE JAG BERÄTTA ATT JAG ÄLSKAR HAYDEN PANETTIERES HÅR PÅ BILDEN :) !

xx, pygmepuffen!

Svar på kommentar

Svarar på kommentaren ännu...

"vad är ditt besöksrekord?"

jo kollade in statistiken och på de senaste 90 dagarna är högsta 54.
men oftast ligger det mellan 10-25 typ ? vet inte riktigt :)

Daniel Radcliffe, heting nummer ett på vår planet.

Hehhe ennu ett inlägg klämmer jag in idag :)
klockan är 10 över elva här hos mig och jag lääääängtar till mitt bad som jag har tappat upp, före jag hoppar i måste jag dock sätta in en hel massor bilder på en av världens snyggaste killar. Daniel Jacob Radcliffe.
Har alltid gillat honom och kommer alltid göra det, han är så underbar bara! :D

Daniel tillsammans med kollegorna Ruper Grint och Emma Watson.
Sedan en massa bilder i miniatyr (klicka för större!)

1.Så snygg som bara den.
2.Manlig i skägg;)
3.Smile, am I in heaven?
4.Modell pose
5.Snyggingen Daniel Radcliffe
6.och hopp på en photshoot!;D

Hinner inte med fler bilder nu, badet kallar på mig u see, men hörs imorgon då väll!<3


Gokvällll :)

Gokväll bloggen,
ja det där sköna badet blir nog seent, men det är ju mysigare då dessutom :)
Har försökt få min dator lite uppdaterad (har inte gått så bra) och så har jag försökt komma på bra nya låtar att lyssna på.. Tipsa super gärna mig! :) Är "allätare" gällande musik..;)
Visar lite bilder att gilla och inspireras av;

Sådär tänker jag fläta mitt hår, skitsnyggt gjort av Hayden Panettiere!

Fransar är hett i höst, på nästan vad som helst dessutom. Här på Mischa Bartons klänning.

Ganska stor bild, men paljetter som är såhär sparkling och lovely behöver plats ;) Coola sotade ögon också.

Jessica Stroup i en av höstens&vinterns hetaste färgkombo.. Svart och blått!
Passar perfekt det mörka håret och blåa ögonen. Röda nagellacket på tårna är fint matchat också. Skorna,klännigen och bältet är så svinsnygga att jag blir grön av avund! :D

Älskar nya säsonger, allt är så nytt och ljuvligt då :) !
Nu ska jag i badet (kanske ännu ett inlägg före det), kram på er läsare <3

Ikväll(inatt) gäller det..

.. ska ta ett supersköntmysigt varmt bubbelbad med ljus och peela&sheiva hela kroppen och tvätta håret och fixa alla möjliga olika sorters maskar och sköna grejer ;)  behöver lite sånhäran ego-tid ibland lixom!
Hoppas på att ha ett lika vackert hår som Whitney Port imorgon då;

Slätt,platt och blankt :) Dessutom är Whit verkligen en person att kolla extra på när det gäller snygga frisyrer och sådant!


ps. måste bara lägga in några fler bilder på en av mina stora favoriter bland alla "fashionistas" i höst, ja whitney port såklart.

älskar hennes stil :)


Barbie test

Jag älskar..
( ) att ha lösnaglar!
(x) Att ha långt blondt hår!
( ) Ha rosa på mig!
(x) Små hundar!
( ) Ha söta små accessoarer, speciellt playboy & Chanel!
( ) Hatar att gå runt i bara svart!
( ) Body Loation & body Butter
(x) Att blogga!

Jag klarar mig inte utan:
( ) Läppstift! Speciellt rosa!
( ) Att gå runt utan en spegel i väskan!
(x) En kamera
( ) En kille i mitt liv!
( ) Smink!!!
( ) Hår inpackningar & balsam varje dag
(x) Rengöringsmedel¨
( ) Klackskor (Minst 13 cm!)

Jag bär alltid med mig:
( )Smink i min väska
( ) Ett rosa läppstift
( ) En extra tröja, ifall jag behöver byta när jag är tex i stan.
(x) Tofsar, hårspray och annat för håret!

Jag är
(x) Perfekt
() Ful

Antal:

5-10 Du är helt normal, det är väl bra för dig

10-15 Du är på spåret på att bli Barbie! :) Keep going!
15-21 Du är en riktig barbie! Go girl!


Tur för mig :D hittade i dessies blogg och tänkte jämföra lite.. visst använder jag en hel del på listan men jag överlever nog utan dem ;)

Och här har vi...

...en extremt bra orsak till att skaffa pannlugg!



Kolla så extremt snygg Mischa Barton är i den! ;)

Nya SATC-rullen

Just nu filmas ju nya SATC-filmen, längtar redan nu men inte sådär mycket som man brukar längta till t.ex Harry Potter filmerna då det finns 6 olika säsonger med massor med episoder och avsnitt av Sex and the City och en hel film redan att njuta av medans man väntar, men visst väntar man redan nu på spänn!
Det har läckt ut lite bilder från inspelningarna som förstås är i New York (och då är det ju omöjligt att få helt och hållet undan gömt?) Så bjuder på några dårå ^^ ! (även om de inte är som vi alla väntat oss..)

Woah! What's up here? Kolla in Carrie! och är det där verkligen Charlotte..?

Du var väll Samantha..? Visst vi är vana att se dig i speciella kläder men det här...

..saknar ord! Hoppas det inte är en "vardags"-outfit a la Samantha Jones i filmen iallafall.

Men det här är nog det mest upprörande..! Varför har Miranda en pott-frisyr?!? :o :(

Fast en snygg bild hittade jag på Carrie iallafall :)

härligt va?;)

Skriver nog ännu ikväll... :)


Jeansblått!<3

Alltså idag är tydligen min värsta inspiration-till-att-blogga-dag! :)

Idag skrev jag ju om snyggt mode i höst och måste ännu tillägga att ljusjeansblå är så himla snyggt på så mycket just nu! Du kan ha färgen på jeansen, jeans-skjortan eller jeans-jackan. Ja whatever just wear it!
här har ni en liten bild som exempel, Gwen Stefani.


P.S. brukar inte kolla in statistiken då jag inte på någåt sätt har som mål att få så många besökare som möjligt, skriver endast för min egen skull även om läsare är kul då det kommer in kommentarer och sådant då. Jaja, tillbaka till saken, kollade på statistiken och nu när det varit riktig blogg-torka hos mig på senaste blev jag ju ganska överraskad, har ennu en sisådär 10-20 pers/dag som läser! Kommentera gärna då för jag vill höra vad just du tycker om allt här i min blogg! Puss!:)

P.P.S hehe visst är hon sig lik?;)

Whitney Port.


BLOG AWARDS 2009


Veckorevyn har tydligen startat BLOG AWARDS 2009.
Några av kandidaterna är följande (i den ordning jag gillar dem och deras bloggar):
1.Kenza
2.Stina-Lee
3.Engla
4.Tyra
5.Blondinbella
6.Foki
7.Kissie

Dessutom tycker jag det är bra att de som är med inte är såna som paow,dessie och amandavardet eftersom de ännu är unga även om de är mycket kända. Men var är amir och mini? gillar dem båda mycket och de är ju ändå äldre bloggare.. :)

Vem gillar du av bloggarna? Vem skulle du ha viljat ha med?


Mode i höst!

Okej det blev inte så mycket läxor gjorda, sitter nu här med en taco och fick plötsligt massvis med inspiration! :)
Ska berätta vad jag gillar i höst, som vanligt med hjälp av bilder och då är bilderna på två bruttor som verkligen vet hur man ska klä sig. Vem? Jo, Nicole Richie och Whitney Port.

Denna höst-vinter gäller det för mig; neutralt med 1-3 speciella färgklickar till!
Dvs. precis som Whitney har gjort här; vanliga ballerinor,stuprör och topp med paljett-jacka och cool väska till.

Gilla bootsen i höst, speciellt om de har klack till! Rött är också en riktigt hit-färg nu när det blir mörkare ;)

Ja, jag låter bilden tala för sig själv :) WONDERFUL WHITNEY!

Nicole i coola gladiator-heels, skinn-kjol, enkel topp och glittrigt "hippie"-band i pannan.. :)

1. en tuff bild på nicole från en photoshoot ;)
2a. Röda kappan är en hit! 2b. Spana in systrarna Olsen för rätta stilen nu, speciellt lager-på-lager trenden har de så rätt!
3. En av de snyggaste outfitsen jag sett på miss Port hittils :) Randig jacka, rosa blommig kjol och snygga skor till.Även modemedvetna kollegan Olivia Palermo är en person att kolla lite extra på!


aja, mer mode later on tonight ;)


Mer tips :)

Hej bloggen;) Tre mera tips på saker att göra som jag gillar mycket!


MASSAGE! :) du behöver inte ens gå hos någon proffessionell du kan göra det hemma, be mamma eller brorsan eller ngt:)

Gå på promenad/cykla/spring, perfekta sällskapet är antingen kompis eller ipod!

Gå och shoppa eller om du inte vill shoppa så kan du handla mat, tänk extra nyttigt eller köp vad du verkligen gillar!

Nu ska jag äta något och göra lite läxor, skriver senare!


Mysiga saker alla borde pröva på :)

Hej!
Ska snart tvätta mig och lägga mig i sängen med bra musik och en bra tidning/bok (får se vad jag hittar^^).
Före det tänkte jag ändå försöka rycka upp mig och blogga lite, är besviken på mig själv över den usla bloggningen lixom!:D Just nu lyssnar jag på en härlig låt; Soulja Boy - Kiss me thru the phone. mysiiig text :)
Sedan tänkte jag med hjälp av bilder tipsa er om mysiga grejer jag gillar att göra!

Sola, avslappnande och så härligt jävla sköööönt :)

umgås med lillasyrran eller storabrorssan, ha lite syskon-tid som Linds & Ali helt enkelt.

Klipp/pyssla om håret! (kanske inte så här drastiska grejer men u get the point ;)!)

Mys med pojk-/flickvännen eller ta kort med en kompis :)

Bada i havet med en kompis, roligt och skönt uppfriskande!:D

sminka dig ! det behöver inte alltid vara stressig morgon när du gör det utan det kan vara bara på skoj och för att det är roligt .. :)

ojoj nu är klockan nästan elva redan.. måste logga ut men tipsar om mer imorgon bitti ;)) KRAM!

Veckoslutet

Hej, inte mycket bloggande detta veckoslut har haft fullt upp ! :)
På fredag var vi hemma hos en kompis som hade fest, riktigt roligt på slutet, början var lite trög.
Tack iallafall så mycket, hoppas inte att det var för mycket att städa (asmycket folk var där iaf).
Lördagen chillade jag mest med några kompisar, jättefint väder, soligt & varmt!
Sedan på kvällen var det fest igen och den var mysig (kanske inte ett så vanligt ord för en fest? jaja den var det iallafall.)

Och nu då? Ja nu är jag trött som bara den! Ska ta och stretcha, förbereda veckan och sådant :)
Bloggar också ikväll mer, ses!


Collage jag gjort (;


Hittade ett collage jag gjort länge sen om min favorit bloggerska Kenza! :)
Inte sådär "perfekt och fint" gjort men Kenza är fin och jag tycker hennes fina personlighet (så väl jag vet den via bloggen) syns bra på bilderna!
Varför lägger jag upp bilderna? Jo, jag måste tömma bilder från min dator så det kommer att vara mycket bilder nu framöver! Mer färg i bloggen och såå tycker jag.. ::)

pussar och kramer på er allihop! <3

Idag har jag.. +låttips!

Godkväll bloggen, ännu några fina låt tips till er..

*Synd att du är så söt
*Så länge jag lever
*Himlen runt hörnet
*Sexy Bitch - Akon
*Ted Gärdestad - ALLA LÅTAR <3

så finfina allesammans:)

Idag har jag shoppat lite, skor och massor med kropps-lotions och andra hud & hår-vårds grejer..:)
Var hela dan på stan och shoppade/fikade med 5 olika kompisar, heheh!
Men riktigt skittrevlig dag idag på alla sätt och vis!

Skriver ännu ikväll mer...:)


LYSSNA!

Hej, men alltså herregud jag räknade just hur många inlägg jag fått till i September.
På nio dagar, tre inlägg. Uselt alltså! :D sorry 'bout that, dessutom är min blogg ganska tråkig och färglös just nu tycker jag iallafall?  den blir nog bättre snart igen promise... :)
wellwell skulle bara säga till er alla


LYSSNA!

Joshua Radin - Closer


såå himlaa braaaaaaaaa:)<3
LOVE ITTTTT!


Hello (:::

Helloo :)

Onsdag idag, ingen missade väll 09 09 09 kl. 09:09:09 ? :D heheh!
tänk ännu får vi uppleva 10 10 10, 10:10:10 och samma med elva och tolv men sedan är det slut! ;o
idag hade jag en för lång skoldag och imorgon ännu längre! gaah. igår var sämsta dagen på länge, hur lyckas så många tisdagar bli det, iallafall på senaste för min del? jaja strunt samma. snart borde en hel del roliga bilder dimpa ner hos mig, skolfoto, konfirmationsbilder och sådant som man i princip aldrig lyckas på..! iaf inte jaag.
men de är väll kul att se dem om 20 år eller ännu mera?; D
Idag var det faktiskt en helt okej varm dag, runt 20 grader men blåååsigt! Saknar sommarn fast samtidigt gillar jag nog och ser framemot allt denna höst (:

lägger ju inte upp bilder på mig själv (iaf inte ännu) så lånar denna av kenza eftersom den är så härlig och förklarar begreppet "sommar" perfekt!

jaja nu ska jag hoppa i en dusch och ha en mysig spa-stund!
see youuu<3


VAR FINNS SNYGGA SVARTA LEGGINGS JEANS?!

Hellousan igen bloggen min :)

Har skrivit rätt så uselt på senaste.. sorry 'bout that!
Imorgon gäller det att SHOPPA (<3) ska söka efter detta iaf:

-snygga skor till vintern/hösten
-snygga jackor till vintern/hösten
-svarta stuprörsjeans, gärna i leggings-modell någon som vet var man hittar bra sånna? ::)

Sedan borde mina träningar börja next week, wippej! Har längtat, har inte vågat gå på vågen för jag har gått upp så mycket under sommaren och mina "twice a week och jogga" har inte riktigt fungerat.. hahah!
Snart måste jag också logga ut från datorn måste sköta alla läxor undan... Alla läxor är skit-jobbiga förutom matte läxorna, dom är bara kul för att jag äntligen fattar dem!
Haha geek or something? ;)

skriver kanske ännu idag, xx!

Hösten är hääär!:)

Hej bloggen :)
Nu är hösten här officiellt tycker jag man kan säga..? Det har ösregnat hela dagen idag och det är massor med löv på marken och mååånga går med varmare jackor i skolan redan!
Shit nejnejnej :D  fast visst är hösten mysig? stora varma stickade koftor med leggings och stövlar till gillas hos mig iallafall ;) och mysiga filmkvällar ofc! massa häärlit med hösten alltså.
Blev nyss konfirmerad så har en hel del nya smycken att välja på att matcha mina outfits med och en hel del pengar också!:D fast de ska mestadels gå till höst/vinter jacka och skor! och på höstlovet ska vi ju på resa så ska spara tills dess också.. men nu måste jag äta middag, hörs senare ikväll I promise!

Härligt höstig bild på Bonnie Wright :) Har sett HP6 nu tre gånger hehhehh :'D

xx.

RSS 2.0