Snart, snart,snart!!!

Hello folks!:)
Ikväll blev det hemmakväll med film och massvis med godis & mandariner ;DD kul och skönt med sådant ibland eftersom att det blir party imorgon.
Well well snart (!!) dvs. på tisdag åker jag iväg från detta ruskigt kalla och våta land till något mycket mycket trevligare.. kan ni gissa vart? :D aja brun blir man där iallafall, och mycket bad & sol. Så från tisdag en vecka framåt hör ni inte ifrån mig! Ska därför försöka blogga aktivt de sista dagarna förän resan :)  Vart idag på massage och ansikts spa med tre kompisar, så himla skönt. Känner mig superfräch nu! Ett måste att prova någongång även om det kan kännas lite som slöseri med pengar.. :)
MEN SNART KAN JAG LÄGGA UPP SÅDANA HÄR BILDER PÅ FACEBOOK, HAHAHA:)))


Kenza på Kreta (dock inte dit jag ska!)

xoxo pygmepuffen


HEEEEEEEEEEEEEEJ

Hej ska snart gå och sova men jag lade märke till att mitt senaste inlägg skrevs.. ehh.. exakt 10 dagar sedan!
Lata, glömska och förrvirrade jag! Men jag har mina orsaker, b.la att datorn är otroligt långsam. Ska få en ny i jul :) HURDAN TYCKER NI? :D Ja ja skulle bara skriva och berätta att jag ännu lever och mår så bra som det går att må i min situation. Har varit massvis med vännerna på senaste och trääänat! Ja jag kan väll säga att jag är ganska lycklig just nu, eller kanske inte så att jag går omkring och känner mig det jämt men när jag tänker på nästa vecka.. Då blir jag glad och känner mig rätt så lycklig :) Det är väll huvudsaken? Skriver imorgon kväll and THAT IS A PROMISE.
Puss på er!

I guess I'm happy :) that's enough for me at the moment.. :)

xoxo pygmepuffen!

FÖRSTA SNÖN!

FÖRSTA SNÖN IDAG!
S-H-I-T-!
Aja okej det blev väll inga snöhögar direkt, snön smalt ju direkt då den kom till marken eftersom att det var +3 men det snöade iallafall!! :D 12 oktober, ska minnas!!;)
Idag har jag haft en ganska dålig dag, allmänt surt humör hos de flesta andra också, därför ska jag nu ta och blogga lite sedan äta middag framför TV:n tillsammans med prov-läsnings böckerna..
 kram!


En till bild från New Moon.

Friends ! <3

Hello!
Idag ar det riktigt svinkallt hemma hos mig iallafall så jag drog till butiken med en kompis köpte massvis med gott och satt sedan under ett duntäcke och myste framför ett flertal filmer och serier! :)
Hade även ett ordentligt "girl-talk", pratade om så mycket att jag inte kan komma på när jag senast talat så ordentligt med någon! Tänkte därför lägga upp denhär bilden från nya Twilight filmen New Moon eftersom den är ganska passande...:)

Friends are the most beautiful and rare diamonds you should handle carefully.
<3

xoxo, pygmepuffen.


Godnatt!

Godnatt på er alla :) Klockan pekar på halv två hemma hos mig och jag åt just min "middag".
Jaja iallafall hade jag en a-w-e-s-o-m-e kväll idag! Tack allihop!<3
Nu tänkte jag då också på samma blogga lite för er, dessutom skriker datorn (once again) att minnet snart är fullt så jag måste rensa lite bilder och kan ju lika gärna lägga upp dem här då :)) !


Skrev nyligen om hörluror.. dessa är mina favoriter tru times ! ;)

Lika lycklig med någon som Orlando Bloom & Miranda Kerr? Enjoy you're such a lucky person! <3

Okej det blev bara 2 bilder här men radera de 5st så har lite mera plats:) suger på att radera saker ska ta itu med det imorgon.

xoxo, pygmepuffen!


Söndag kväll

A gokväll på er alla då :)
Idag har det varit en mycket regnig söndag!
Träffade några vänner en stund och gjorde en stor hög med läxor som packat på sig.. måste börja göra dem genast och inte låta dem bli så många för samma dag!
Idag gjorde jag även hår inpackning och det kommer se fabulous ut imorgon, hehehe ;)
Planer för veckan? Träna mycket! Måndag,tisdag,onsdag och torsdag är träningsdagar denna vecka..!
Ska även fixa min praktikant plats på fredag och samma dag (och på lördag!) lovas det fest wohoo!
Taggad? JAVISST! Ska även hinna fixa en hel del (har gjort en liten lista med saker som måste skötas och sådant) och dessutom är skolan nu på gång på allvar, måste satsa det är ju sista året för mig! ;o vart sedan? no idea.




xx, pygmepuffen :)


Denhär bilden påminner mig om att...


...jag måste gå och se Coco Chanel filmen! ;)

xoxo, Pygmepuffen!

Skönhetsingrepp

Hejsan!

Söndag igen, mycket har hänt under veckan som gått och snart måste jag skippa datorn och övergå till alla läxor... usch. 9 minuter tid på mig ännu. Aja en dag så talade vi med kompisarna om plastikkirurgi, om vi skulle göra det och vad vi då skulle göra. Har ännu inte bestämt var min moral går på denna punkt så jag tänkte mera på att om jag ändrade mitt utseende vad skulle jag ändra på ? Kom fram till näsan,kinderna och övreläppen :D
Näsan skulle kunna vara smalare, kinderna inte så runda och överläppen lite större. Men fan såg ju inte klok ut när vi försökte "fixa till det" hahaha! :'D Skulle troligtvis aldrig göra det typiska ingreppet, boob-job, eftersom jag gillar min kropp som den är! Men om man går riktigt långt, för långt med ingreppen slutar det inte riktigt som väntat..
Eller ville du detta Jocelyn Wildenstein?



Här är en vacker kvinna som valt att ha ett naturligare ansikte..

..Olivia Palermo från The City, sjukt vacker! :)

Vilken föredrar ni ? Övre bilden eller undre...? ^^ knappast så svårt att välja

Har insett..

Har just insett (av alla stunder i hela mitt liv, så just nu har jag insett detta) vad orden "I miss you" betyder.
Shit de slog hårt i ansiktet. Har inte förän nu någonsin förstått dem lika bra. Geez.
Sparade denna bild på datorn länge sen med tanken "den kanske någon dag passar in i bloggen ? Vem vet" ack inte visste jag då att den såhär snart och just nu skulle passa in. gud så livet ibland är märkligt och komplicerat?!
Shit. shit shit. hahah skrattar och gråter omvartannat. det är ju inte klokt!
Men just nu har jag insett hur mycket jag saknar en viss (och fler..) stunder,personer och platser som jag tillbringat lycklig tid, en tid som var fläckfri och ingen oro syntes det heller då. Varför förstår man först efteråt att uppskatta det man då hade? Det var något så fint och vackert som nu bara är minnen och svunnen tid. Kommer aldrig få tillbax det vad jag än skulle göra. Känns alldeles otroligt stort nu...

SOVA.


ps! Svarar på kommentarer på morgonen/dagen/kvällen whatever, jag svarar I promise!:)


?


Tell Me What You Feel ?

natinatii<3

DANCE


I looove! (; <3
Tränar du dans? Vilken sorts? Hur ofta? Tell Me !

xx, pygmepuffen

Late night humor...

KLICKA SÅ DE BLIR STÖRRE, DET ÄR TILLÅTET ATT SKRATTA (=BEVIS PÅ ATT DIN HUMOR ÄR LIKA BRA SOM MIN PÅ DE SENARE TIMMARNA!:D)


Should I tell him?


Craig. hehhehehehehe. läs allesammans:'D

haha borde prova..:D

hö hö hö

För er som inte fattar, HALUATKO PÄÄSTÄ ULOS? = Wanna get out ? = Vill du slippa ut? :'DDDD


okej nu lägger jag av.. kanske :D vad tycker ni? hehehe nej då :D





okay nu lägger jag av :) !

Party vs. hemmakväll?

Det är fredag och jag bloggar, rekord på en tid visst ? :P
Tror nämligen jag stannar hemma ikväll.. känner mig lite sjuk så det blir kanske godis-film kväll under filten?
We'll see ;) Isådana fall lovar jag att blogga aktivt! Dock vill alla att jag ska komma med ut och festa men orkar intee riktigt..har lust att bara stänga av hela jäkla mobilen så den slutar ringa och pipa jämt!:D haha sorry guys!

Blir det av att röja med vännerna ikväll ? Party all the time!<3 or?

Kram, pygmeisen :)


Mohandas Gandhi

Idag är det Mohandas Gandhis födelsedag, as seen on Google.com. GRATTIS :D


V.I.P's in my life <3

Viktiga människor finns i allas liv och ska finnas.
Du själv är ju förståss den viktigaste du måste bry dig om, du lever med dig själv från början till slutet (om det finns ett slut, vem vet?). Any way, jag vet inte varför men om jag lyssnar på någon bra låt som har mening och är djupare eller något i texten och ser på världskartan kommer jag att tänka på de viktiga i mitt liv.
Det känns som att det då överväldigar mig vem som betyder mer för mig liksom.
Att det är jag & de i hela denna stora värld. Att jag vill se,uppleva, ta för mig, njuta och ja göra allt i världen just med dem här! Kanske ni känner lika vid någon annan speciell tidpunkt ? Tell me! Vill höra era historier:)
Just nu är det många runt mig i livet men de där som betyder så extra mycket för mig, speciellt vid vissa tidpunkter beroende på hurdana de är och på våran relation.. det är mycket olika och inte alla som är runt mig heller! Om jag är någons sådan person? Hoppas det och tror det med, och jag är jäkla stolt isåfall.
Det är stort att vara en viktig person till någon, kom ihåg det. Folk som tar sitt liv sviker alltid någon, även om det bara är en person är det iallafall en person med känslor, tankar och hjärna och hjärta. Denna person sviks även om den är det ända någon har kvar att leva för. Lev för den då säger jag bara!

EL-har alltid betytt något så jäkla stort för mig och kommer alltid göra det! Vi kan tala om allt, djupt som kul och lättsamt. Vi känner bådas alla sidor och vi kan skratta och gråta tillsammans, aldrig att jag sviker dig. Svårigheter kommer och går men detta är något som består!<3 Älskar dig så jävla mycket gumman!

EY-vi har kännt längre än många har kännt varann och jag vet alla dina sidor, goda som onda eller vad man ska kalla dem, du betyder mycket för mig och du vet det väl vi kan tillsammans göra så otroligt mycket och vi kommer göra det i framtiden också. Allt vet vi om varann, det är något fint vi har min kära vän. Släpper inte dig bara så du vet!:)

EO-rätt så ny, eller nej men vi har på senaste lärt känna varann så mycket bättre och på en djupare nivå. det är så fint att jag inte kan beskriva med ord! Vi är rätt lika till sätt och allt vilket svetsar oss samman som en oemotståelig duett, jag kan berätta allt till dig och du till mig utan problem. Vi förstår varandra innan den andra talat om något och vi kommer fortsätta så, right?:) I love you hun!

EW-Vi har inte sätts på en tid men f*n så jag saknar dig, åh så all saknad kom tillbaka till mig idag, tårarna ville börja rinna.. ses snart igen hoppas vi <3

EI-du är rätt så ny i mitt liv men still so important ! din närvaro är alltid lika ljuvlig, alltid glad, lycklig och lätt att prata med. Svår att ersätta, ingen annan som du funnen ännu iallafall. Du är den som snurrar mest på min hjärna och i mitt hjärta, i hela mig. Hela tiden. Tanken på dig överväldigar mig mest och jag kan inte göra annat än få gåshud och ett leende på läpparna då. Har inte sagt allt detta till dig än, men jag hoppas innerligt att du förstår det och att jag någon vacker dag vågar öppna upp mer och berätta om mina känslor och tankar för dig! Skulle kunna skriva så mycket mer om dig och kanske gör det ännu men tills nu får det här räcka, du är min egna V.I.P!<3

Där fick ni då veta litet.. Förkortningarna går tyvärr inte att klura ut på något sätt (utom om du är jag haha) då jag & mina vänner vill hållas anonyma.
Fråga gärna om ni undrar ngt, svarar på alla frågor! (nästan;)!)

Kram och godnatt!<3


RSS 2.0