Mys-Inspirerad!


Blev otroligt inspirerad av denna bild!
Imorgon ska jag ta en morgonpromenad om vädret bara tillåter, sedan ska jag äta morgonmål, städa hela mitt rum snyggt och fint,äta lunch,läsa på en bok (helst på balkongen om det inte regnar) och bara ta det lugnt heeela dagen lång :) sedan på kvällen kommer en min kompis över och då kan vi tillsammans göra middag och ha filmkväll eller något, är på sådant myshumör hipphurrej;D hihi. nu ska jag tvätta av mascaran och borsta tänderna. gonatten på er <3

Dagens händelser

Hejjsan bloggen,

såg alltså Harry Potter 6an idag för andra gången :) så jävla bra alltså! det var dessutom så kul för nu kunde jag koncentrera mig ännu bättre på en del saker och kolla in saker andra kommenterat och så..:) Var med 3 tjejkompisar, de hade inte sett den förrän nu så. Annat idag.. kunde inte sola ett dugg för det öste ner med regn från morgon till att vi satt inne i biografen. Som tur var det ganska varmt och skönt väder så vi gick nästan hela vägen hem :)
Hann iallafall hitta ännu det sista snygga sommarplagget, en klänning. Lite underligt av mig att shoppa sommarkläder sista dagen i juli brukar oftast tänka i säsonger så jag är först och har allt jag behöver lixom men den här var bara så härlig och när jag provade den kände jag mig precis som Bonnie Wright på denna bild:

Härliga hälriga sommmmmar<3

Längtar inte ett dugg till hösten och skolan även om det inte är lika farligt eftersom jag vet minst ett dussin roliga grejer som kommer hända..:) och så får man ju träffa alla kompisar, det är ovanligt många som är på landet hela långa sommaren som jag inte sett på evigheter!:(
Bloggar ännu ikväll tror jag :)


Shopping

Go'morron ;)

Som sagt shoppade jag en hel del igår..
Här får ni en liten lista;

*2st BH:ar (en träningsbh och en vanlig)
*2 enfärgade toppar (blå och vit)
*Vardagsklänning (röd)
*1 kajal och 1 eyebrow-pen
*1 marinblå tröja


shopaholic? haha nej ;D

Dessutom såg jag en supersöt t-shirt jag ska prova idag före Harry Potter-filmen som går klockan 18.30 (tar ungefär 3h så slutar kring tio på kvällen kommer hem sedan..) men sola kan jag inte idag det är molnigt och ska tydligen snart börja regna :(  nu har jag inget intressantare att skriva för tillfället så ni får vänta tills senare, kram!(;


Nattbloggning once again

Kom nyss hem med taxi orkade nämligen inte ta bussen ikväll var så himla trött :)
Skulle bara blogga att jag lever men eftersom jag plötsligt blev lite piggare tänkte jag berätta hur jag spenderat dagen och hur jag ska använda min nya dag ;)
Idag vaknade jag sent. Har vaknat mellan 7-9.30 alla dagar men idag sov jag till elva! Sedan solade jag och började fixa på viktiga saker jag borde göra senast imorgon (kan berätta mer senare även om det inte är någåt intressant) Ungefär vid tre-tiden åkte jag in till centrum för 4 timmars shopping.. shoppade nog en hel men ni får höra om det också imorgon på morgon istället :) Hann även sola någån halv timma idag, så sjukt att lovet är slut om c. 2 veckor! Vill inte tänka på det och ska inte tänka på det!!! Imorgon bär det av för att kolla Harry Potter 6an igen! Kan bara inte få nog av den...<3 Sedan ska jag träffa några kompisar efter det och bara ha det roligt  och lugnt :) Bloggar som sagt mer på morgonen pussar och kramar på er allihop<3

ps. shiit jag är hungrig måste somna snabbt så jag inte käkar upp hela köket!:D

Bryce Dallas Howard


Ni ser tjejen på bilden ?

Det är Bryce Dallas Howard som ska spela Victoria i den tredje Twilight-filmen!
Hon ersätter alltså Rachelle Lefevre som hoppar av för att spela in en film med Dustin Hoffman.

Nu ska jag få på mig kläder, ses ikväll!:)

ps. hann bara ladda upp en bild för fler googla ;)

Harry Potter and the half-blood prince!

Kollade just runt på de bloggar jag oftast läser och fastnade för detta inlägg , ni bara måste läsa hela inlägget, så bra skrivet!

MEN NU. Vad jag tyckte om Harry Potter och halvblodsprinsen!

Vad jag tyckte om...

Lavender Brown-haha härligt skådespel, verkligen! Så dum och flummig tjej :D perfekt!

Luna Lovegood-hon var ju inte med sådär otroligt mycket men Evanna Lynch var jättebra då hon var med, framsteg från förra filmen syntes även om hon var bra då också!

Minnessållet-I boken beskrivs substansen i det och i minnen som en blandning av vatten och luft, rinnande men för lätt att ta i. Tycker att det blev lite dåligt i filmen då det mest var som vatten..

Kråkboet brinner scenen-underbart påhitt att lägga till i filmen, gillade verkligen!

Dumbledore och Harry jagar horrokruxen i grottan-skrämmande..! hoppade till i stolen när harry skulle ta vatten från sjön till Dumbledore, mörk, spännande och bra!

Harry tröstar Hermione-underbar scen, bland de 3 bästa i filmen absolut alltså! går inte att förklara hur bra!

Hermiones attack mot Ron med de små fåglarna-hör ju egentligen till scenen ovanför men den var verkligen rolig men endå vackert gjord :P

Harry och Dracos duell i flickornas toalett-sjukt spännande, precis som den skulle vara!:D

Ginny och Harry gömmer boken-var ju inte precis som i boken men den fungerade ju helt bra ändå

Ginnys och Harrys kyss-jag vet att Daniel Radcliffe kan kyssa men okej kyssen skulle ju vara lite som en "överraskning" från Harrys sida men den skulle ändå ha kunnat vara bättre..:P

Dumbledores död-denna scen är jag lite missnöjd med, den skulle de ha kunnat göra så mycket längre och mer spännande, men när Harry ropade "fight back" till Snape var det nog ganska bra, där nere vid Hagrids hus :) Men vart blev den sorliga begravningen?! hade längtat till att se den.

Harrys och Dumbledores relation-den var bra men är i boken djupare, eller frågorna som Dumbledore ställde kunde ha varit mer djupa men de var nog bra som de är nu :)

Unga Tom Dolder-Fantastiska pojke som spelade honom, alldeles underbart perfekt var han Tom!<3

Horace Slughorn-haha rolig:D gillade scenerna på hans trolldrycks timmar ;D

Borttrollningsskåpet-scenerna kring den var mörka och spännande. Bra gjorda! Tom Felton var super också.

Harry-Ron-Ginny- skrattade så mycket inombords när Ron klämde sig i soffan mellan Harry och Ginny där vid julen,hahha:D perfect job there!

Harry-får-nästan-en-dejt-scenen-rolig, man får se Harry i mugglarvärlden.

Slutet-det så dissade av alla kritiker och flera andra höjer jag som en av de 3 bästa scenerna ! SLUTET! perfekt och precis som det skulle vara. tack! 

Och kort ännu..
Quidditch-roligt att se på:D

"Why is it always you three?" *Mcgonagall*  "oh believe me professor I've been asking myself exactly the same for the last six years"*Ron* -
kunde inte annat än att skratta åt det :D

Bron i London-lyckat gjord!

Katie Bell & halsbandet-s-k-r-ä-m-m-a-n-d-e-!

Weasleys Vassa Varor-Underbar scen, synd att det inte finns påriktigt :( !

Kärleksdryckerna-haha så roligt när Ron åt chokladen och när Ginny&Hermione tittar på dem:D

Bonnie Wright-skönt att Ginny blivit en större roll, Bonnie har verkligen utvecklats som skådis :)

Emma Watson-Emma var verkligen jättesöt som Hermione och är troligtvis en av de som utvecklats mest även om hon redan i första filmen var sjukt bra!

Daniel Radcliffe-som vanligt,underbart skådespel!

Nu kommer jag inte på mera men kommentera gärna om ni har åsikter om någåt :)
Bjuder till sist på en underbar bild:

och en till ;)

KRAM!

Nattbloggning

Hej igen nu är jag tillbax efter 2 lyckade dagar med mina vänner :) DETTA ÄR SOMMAR JU. nästan iallafall det öste ner regn ena dagen men men.. lärde mig nya saker, kollade på the parent trap och confessions of a shopaholic. ena filmen storfavorit som yngre och andra har jag länge velat se :D synd bara att de "mobbade" finland i den sistnämnda filmen..men man tar det ju med humor :P och tyvärr måste jag svika er, bloggar om Harry Potter imorgon på morgonen för jag är sååå trött nu och vill bara krypa ner i sängen och messa med 3 av mina vänner som jag har mycket att tala med om : ) förlåt! men jag tror knappast någon läser detta förän senare? eller vem är vaken och läser just min blogg lite före ett på en torsdag natt? :D hahha. men hörs på morgonen, sovgott!

En till sådan här, lite annorlunda men..
Jag har insett att min senaste kyss: inte var så pinsam som jag trodde:P
Jag pratar: mycket men är ibland knäpptyst:D
Jag avskyr när folk: är rasister eller diskriminerar.
Min bästa vän är: ingen speciell ibland är en del viktigare och lättare att tala med än andra.
Min första vän heter: vill inte skriva några namn här men jag hade fler första vänner, speciellt L & M :D
Kärlek är: underbart skulle jag tro, när man verkligen vet vad det är.
När jag borstar tänderna: så borstar jag ordentligt, 3-5 minuter:D
När jag lagar mat: blir det inget för invecklat..
Jag tänder på: bra humor,fina ögon,snyggt ansikte och förståss snygg kropp..

Jag är rädd för: mest för känslan att vara rädd. men typ mystiska mördare och sådanna. (som liten var jag även rädd för Michael Jacksons musikvideos):D
Den värsta känslan är: att mista någon man älskar.
Den bästa känslan är: att älska och bli älskad.
Jag är bäst på: att vara mig
Jag är sämst på: tror inte jag är sämst i världen på någåt. vet inte  faktiskt. fast jag är kass på att städa mitt rum!
Om jag va ett djur skulle jag vara: svåår. uggla eller hund tror jag :)
Min mobiltelefon är: sönder!!
När jag vaknar på morgonen: känner jag mig oftast väldigt trött
Just nu tänker jag på att: krypa i säng och messa mina vänner..
Bebisar är: underbara,ska ha flera!

Borta igen 1 dag

Hej idag kommer jag inte att kunna blogga, ska träffa vänner på deras sommarställe (dock väldigt nära, inte lång väg att åka) men jag är tillbax på onsdag igen och då kan jag lova att jag skriver ett ordentligt inlägg om allt vad jag tänkte & tyckte om Harry Potter filmen, så länge som jag längtade! :D Mycket mer bloggning då också, ha det bra nu : )
Kram, Pygmepuffen.

Frågor & Svar

Större bloggerskor kan ha frågestund och sådant men jag gör istället en sådan här så att de som orkar läsa och vill fråga mer kan göra det sedan ;) Läste samma frågor på Rosdalens blogg :)

1. Hur gammal är du om fem år? om exakt 5 år är jag 20år 20dagar! :D
2. Vem var den sista du träffade? min mamma som nyss gick och sova och sade "vaka nu inte för länge"
3. Hur lång är du? 1,64 ungefär
4. Vilken var den senaste film du sett? Det var vell Harry Potter 6an ;)
5. Vem ringde du senast? En kompis, talade om dagens händelser.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? sparar inte SMS:en jag skickar men det var vell till mamma att jag var påväg hemåt :P
7. Vad är dagens planer? well dygnet har bytt så jag antar att jag kan säga nya dagens planer;blogga,sova,träffa vänner på landet.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? växlar, beror på situation och person!:D
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma? kanske 1 timma sedan :D
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna, riktigt bruna :)
12. När vaknade du idag? för tidigt!! lite före 9!
13. Har du någon gång hittat en katt? nej inte så att jag skulle ha "hittat" den precis men söta små katter på gatan har man ju sett utomlands :) +vandrar-katten på sommarstället!
14. Vilken är din favoritplats? Oj svår fråga! Gillar nog de flesta platserna bara det är trevligt&fint där och så bra sällskap förståss.
15. Vilken plats föredrar du minst? hmm..svår den också det kan bero på ju, ibland kan de vara på bästavännens fest där allt går fel ju! man vet aldrig..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hoppeligen studerar jag då så skulle hoppas på Sverige,England,USA eller Frankrike :) Tyskland går också.
17. Vad skrämde dig som barn? när jag var typ 5 år var jag livrädd för Hagrid :D och ett troll i TV.
18. Vem fick dig att skratta senast? Det var väll mina kompisar jag träffade ikväll
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ja tror nog det eftersom jag inga har :DD
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar dator
21. Sover du med eller utan kläder på dig? föredrar stor t-shirt och ibland shorts oxo
22. Hur många kuddar har du i sängen? två hos mamma och tre-fyra hos pappa :)
23. Hur många landskap har du bott i? landskap? ett skulle jag tro ?
24. Har du någon gång spytt på fyllan? ja det kan du ju fundera på :D
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor om vintern, strumpor hemma på kallare årstider och barfota på sommarn!
26. Är du social? jojo det är jag vell oftast ( :
27. Vilken är din favoritglass? har ingen speciell favorit, på sommarn är dock alla saftglassar favoriter!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara det mesta men även använda till roliga saker och sådant jag vill ha/behöver.
29. Tycker du om kinamat? joojoo
30. Tycker du om kaffe? en kaffe latté går vell ann men inte starkare än så och lattén väldigt sällan den oxo..
31. Vad dricker du till frukost? jordgubbssaft!
32. Sover du på någon särskild sida? allt utom på rygg (när jag somnar) förutom om öronen gör ont pga ny piercing :P
33. Kan du spela poker? haha, nä har nog försökt men det slutade lite dåligt..:D
34. Tycker du om att mysa? jao om jag är på mys-humör!:)
35. Är du en beroendemänniska? vad är det? jag tror iaf inte att jag är beroende av någåt..
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nej du
37. Vill du ha barn? ja flera
38. Kan du några andra språk än svenska? finska,engelska och franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? näj skulle nog vilja prova någon dag kanske :p
40. Föredrar du havet eller en pool? Poolen om den är privat men inte annars (gillar inte fullt med främmande människor så mycket) men havet är nog bäst på alla sätt (fast lite kallt nog)
41. Vad spenderar du helst pengar på? helst spenderar jag inte pengar men de går nog åt till shopping för det mesta...:)
42. Äger du dyra smycken? är inte ett så stort smyckes-fan men jo ibland har jag ju och visst har jag en del guld,silver smycken med stenar och saker men de är mest för festligare tillfällen..
43. Har du någon gång testat narkotika? nej och är stolt över det!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tandkräm då jag borstade tänderna:D
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svår, känner så många roliga (är lyckligt lottad)
46. Välj ett ärr på din kropp? ett på min arm, faktiskt glad över att jag fick det. :b
47. Vad har du för ringsignal? Den vanligaste du kan tänka dig. Jag vet att du vet den. Nokia Tune.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? några jao.
49. Flirtar du mycket? haha inte vad jag vet :D tror nog inte det nejj
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen profilbild har aldrig lagt upp bilder på mig på bloggen fast kanske det blir ändring på det någon dag..? vem vet :)
51. Kan du byta olja på bilen? näänää faktiskt inte! :D
52. Har du fått fortkörningsböter? nejdu är inte riktigt så gammal ännu.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Senast läste jag vell Harry Potter and the Half-Blood Prince inför filmen
54. Läser du dagstidningen? jo den som kommer på morgonen.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej inte mer men köper lösnummer
56. Dansar du i bilen? nej inte i bilen..?:D hur ska man rymmas att göra det?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? en finlandssvensk kanal som heter X3M fast det var några dagar sedan nog, lyssnar inte så mycket på radio förutom i bilen.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? sudoku :D
59. När var du i kyrkan senast? inför min konfirmation här nyss.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som tycker om att svara på frågor, som läst min och som vill göra denhär:D

Kommentera och fråga om du undrar över något :) Svarar gärna på fler frågor / följd frågor ;)
krams!

Skriver av mig lite..

Godkväll allihop,
alltså jag har sådan ångest nu. Det är tre veckor, tre veckor, tills skolan börjar igen och det känns inte som om jag haft en sådär super härligt ljuvlig sommar som jag skulle ha..! Och jag börjar nian, massor med press på alla prov och att komma in på rätt gymnasie och sådant samt all press när det kommer till hobbyn,socialliv och familjeliv.. allt ska man hinna med! Har även funderat om jag skulle lyckas få något annat deltidsjobb än att barnvakta 1 gång i månaden, okej jag får ennu hela mitt barnbidrag dvs. 1000kr (100€) och en kväll tjänar jag kring 300kr (30€) så jag klarar mig men jag skulle även vilja börja spara.. ni vet till eventuella studier,lägenhet och tider då det går mer pengar åt lixom helt enkelt.
Usch sådan stress jag har! :S nåja skönt att skriva av sig allt i allafall.

Shopping och mode är även något som rankas superviktigt i vår skola, du ska ha en egen stil som är snygg och personlig och du ska verkligen då lyckas med alla outfits du har på dig.. inte en dag utan snygga kläder och snyggt hår samt make-up typ! Tycker nog jag lyckas så bra som jag nu sen vill, trivs iallafall med mig själv :) Måste dock säga att jag inte är helt "egen" visst allt jag har på mig har jag för att jag verkligen gillar det men inspireras gör jag och det mycket!
På bilden ovan är Kenza Zouiten med sina egendesignade grejer för Jofama. Gillar verkligen väskan&kjolen mycket ;)

Skriver senare ikväll / natt för jag är inte ett dugg trött :D
KRAM!

FÖRLÅT!:(

Herreguud nu måste jag verkligen be om förlåtelse av er alla!
Har inte kunnat blogga nu på över en vecka och har inte ens kunnat nå en dator, förlåt :(
Men nu är jag back on track ;) nästan iallafall ;D
skriver mer strax måste bara kolla mejlen! ;P

kramar på er alla<3

FINALLY! (läs inte om du inte vill veta om HP6 the movie)

hehe kom hem nyligen men jag lyckades ändå (!!!!) få biljetter till HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE PREMIÄREN!!!!!!!!!1 i am so deeply in love! ;)<3
filmen var amazing amazing just soo good! okej lite småsaker mer kunde de ha varit, kyssen var inte så bra som det har sagts och enligt kenza var ju slutet inte så bra men jag tycker det var just right ! och !!: D hehe lipade inte som en gris när dumbledore dog, lyckades skärpa mig själv..:D hade ju endå fått med min pojkvän så skulle inte skämma ut honom totalt hehhe :P men guuud nu längtar jag till efterföljarna! MEN NI SOM INTE SETT GÅ OCH SE NU FÖR FY FASIKEN!!!!
men jag är då nu superglad,brun-bränd och hoping för good times denna månad som är kvar av sommar lovet.. ;) och ni! kaaaanskkeee gör ett undantag vid nnågåt tillfälle och lägger upp en bild på mig på bloggen. men bara kanske :D

xxx pygmepuffenn ;)<3

bloggar lite igen ;P

hehe vaknade senare idag och at frukosten snabbare an min familj sa passar pa att blogga lite ;P
jag skulle sa garna sett Harry Potter premiaren men jag ar 1. inte hemma da 2.skulle inte fa biljetter
sa jag far kolla den nan dag efter att den haft premiar, den kommer vara saaa bra kanner jag pa mej redan nu! :)
har ar det hett och skont som vanligt har haft riktigt roligt, nagra utfarder har vi varit pa annars bara badat i havet och poolen och solat ;))<3 saknar lite nog nagra kompisar men jag maste saga att en liten "timeout" fran en del ar helt okej ibland.. man kan kanna sig lite som pa bilden nedan som jag hittade pa internet..

ungefar sadar kanner jag mig da jag tanker pa en del saker.. sa skont att vara har, javisst hoppas ni forstor vad jag skriver det blir lite underligt att lasa tycker jag..hehe:P
jaja men jag ska blogga saaa mycket mer nar jag ar hemma, sommaren drar ju alltid ner pa bloggandet men ni lasare har ju inte heller sa mycket tid over sa det ar vell helt okej :) nu ska jag ut och njuta av att fa vara har, ha ni det oxo bra var ni an i varlden befinner er :) <3 kramar till er allihop<3

I'm still alive

heej! nej jag ar inte tillbax an men jag vill inte ligga i solen nu under de hetaste timmarna for jag vill inte branna mej..:P som ni marker kan jag inte skriva å,ä & ö. (kopierade dem fran wikipedia men orkar inte gora det hela tiden sa ni far forsoka forta;D)  Har haft det underbart har! soligt hela tiden over 30 grader nastan foor hett ;D simmat mycket oxo, havet ar sa varmt det med:P Imorgon ar det min fodelsedag!!:D vi ska fira med att eta pa en restaurang och sedan bara pa hotell rummet men jag kan inte vantaaa;D! blir ju femton nu : ) javisst sedan maste jag bara tacka sa mycket Felicia fran Rosdalen-bloggen som fixat en supersnygg design till mig medans jag vart borta, tack!! :) <3
snart maste jag sluta blogga det kostar namligen att anvanda internet och mamma gillar inte datorer pa semestern.. maste bara saga hej till er och bevisa att jag ennu lever hehe :D kommer hem 16 juli och jag tror inte jag far biljetter till HP premiaren men jag ska ga sa fort som mojligt ! can't waitt<3 men nu maste jag ga igen, lunch och sedan sola och bada igen. ;)

kram pa er och ta hand om er, kanske bloggar foren 16 juli men annars hors vi da ! :)

UPDATE; fick in en bild oxo ;P
 sot va? det var visst felicia som lade in den ocksa ;)

Bloggdesign pågår

 

RSS 2.0